top of page

OPPDAG VÅR ELEKTRISKE SUV

Møt Seres 3 – vår romslige og kompakte SUV som leveres med en omfattende utstyrspakke som standard. Den er effektiv og god å kjøre, og med hengervekt opp til 1.200 kg er bilen perfekt for både bykjøring og helgeturer. Rekkevidde er 331 KM (WLTP)

Pris kr 344.900,-

Seres 3

331 km

90 kWh

2WD

0 100

8,9 sek

Seres 3 hvit

Utstyrt for maksimal komfort

Komplett utstyrt

Bilen kommer komplett utstyrt som standard, med bl.a. klimakontroll, cruisekontroll, panoramasoltak, elektriske seter og 360-graders parkeringshjelp. Dette gir både kjørekomfort og kjøreglede. 

 

Kjørekomfort

Med en komplett utstyrt bil får du muligheten til å utnytte bilens fulle potensiale uten begrensninger. Nyt en rekke veiforhold med Normal/Øko/Sport multikjøringsmodus.

seres 3 interiør front med ratt

Sikkerhet i førersetet

God ladehastighet

Effektiv ladekapasitet med opp til 90* kwt på hurtiglading og 11* kwt på hjemmelading. Bilen lader 20% til 80% på kun 30 minutter. Den gode ladekapasiteten gir fleksibilitet og frihet på veien slik at du kommer deg fra A til Å så raskt som mulig. Batteripakken har også 8 års garanti.

 

Sikkerhet

Teknologien i bilen overvåker omstendighetene og opprettholder dagens standard med bl.a. 360-graders kamera, kollisjonsvarsling, avstandsmåler og navigasjon. Dette gir en trygg bilhverdag.

seres 3 infotainmentsystem

Designet for deg

Instrumentpanelet gir oversikten du trenger

Nyt et fullt 10,25" LCD infotainmentsystem som gir deg full kontroll på informasjonen du trenger for en god og trygg kjøreopplevelse. 

Interiør

I Seres 3 går ikke teknologien på bekostning av designet. Innredningen i imitert skinn harmonerer med multifunksjonsrattet i skinn, og er enkelt å holde rent.

Eksteriørfarge

Bilen kommer i metallic lakk - og gir deg valgfriheten til å velge blant hele 4 forskjellige farger:  rød, hvit, sort og blå. 

seres 3 blå

Stilren kjøring

Panorama soltak

Et stort panorama glasstak gjør at bilen oppleves svært romslig å oppholde seg i, samtidig som taket slipper inn naturlig lys og tilbyr en ekstra dimensjon til utsikten. Glasset i glasstaket er både dempet i farge og temperaturavstøtende, så det er ikke behov for solskjerming.

Tar deg dit du vil med komforten i behold

Seres 3 er tilpasset kjøreforholdene dit du skal. Klimakontroll sørger for en behagelig temperatur mens du kjører, uansett vær. På kalde dager gir forsetevarmen ekstra velbehag. 

 

I Seres 3 sitter du godt i elektrisk justerbare forseter gjør at du enkelt kan tilpasse din sittestilling. På kalde dager gir forsetevarmen ekstra velbehag. 

Store sideruter i mørkt glass beskytter mot innsyn og sterkt sollys.

Finansiering – Vi tar jobben for deg!

dnb, nordea finance, sparebank 1, santander logoer for finansieringstjenester

Seres

Garanti

Garantien gjelder fra stemplingsdato i servicehefte og forutsetter at bilen har gjennomført service på et autorisert servicepunkt i henhold til den aktuelle modellens serviceprogram.

5 år/100.000 km nybilgaranti*

 

Batterigaranti

8 års garanti på HV batteriet og elektrisk motor fremme og bak.

 

Med Seres får du gratis veihjelp

Kjøper du Seres hos oss, er mobilitetsgaranti inkludert. Seres mobilitetsgaranti sikrer deg gratis vei hjelp overalt i Norge og gjelder i 12 mnd fra kjøpsdatoen. Garantien kan forlenges ved opprettholdt service ved et autorisert verksted. 

Tryggere på tur: med seres mobilitetsgaranti får du hjelp 

 • Hvis bilen ikke vil starte 

 • Ved motor stopp

 • Ved eletrisk feil

 • Hvis du låser deg ute av bilen

 • Hvis bilen går tom for strøm

 • Hvis du punkterer

 • Når som helst, hele døgnet

 • Uansett hvem som kjører bilen

Mobilitetsgarantien dekker også
 • Transport til et verksted innen 40 km

 • Ubegrenset antall assistanser 

 • Leiebil inntil 3 døgn

 
Best av alt: Du slipper å betale egenandel!

Bestill prøvekjøring

Prøvekjøring av Seres

Takk, vi kommer tilbake til deg!

Velg bilmodell
bottom of page